joi, 12 aprilie 2012

SARBATORI FERICITE

Pentru toti membrii sindicatului nostru si nu numai in ajun de sfintele sarbatori pascale biroul operativ al sindicatului cadrelor militare filiala HUSI va face urmatoarele precizari:

1. Pe revizuirea pensiilor militare au fost introduse pana acum in instanta 2(doua) dosare: Lt.col .NUTA CRISTACHE si Cms.COZMA DINU care au termen la tribunalul Vaslui pe fond dupa sf .sarbatori de paste;

2. Datorita multiplelor decizii de revizuire primite de colegii nostri sunt in pregatire si se vor preda avoicatului in jurul datei de 25.04 2012 dosarele de contestare a revizuirii pensiilor pentru: Mr.DONOSE ION ,Mr.BLANITA IOAN, Mr.Bejan Spiridon.,Lt.col.Gheorghiu Mihai.

3. Rugam insistent urmatorii membri de sindicat sa-si completeze dosarele si sa aduca onorariul pentru avocat,pentru a nu depasi termenul de introducere in instanta:
Mr. BUHUS EMIL ,Mr.HERPES CORNEL


4. Rugam sa se faca concludenti urmatorii membri de sindicat care in prealabil au solicitat constatarea deciziilor de revizuire a pensiilor militare: Mr.MIHALAS MUGUREL; Mr.POSEA NICUSOR ;

5. Au inceput sa soseasca deciziile de regularizare a cuantumurilor si sumelor de primit / restituit. Cei interesati pot gasi la sediul filialei contestatiile pentru aceste decizii.

6. Pentru sarbatorile ce se apropie va dorim:

LUMINA SFINTEI INVIERI SA VA LUMINEZE SUFLETELE SI CASA;
SA VI SE IMPLINEASCA TOATE VISELE SI ASTEPTARILE;
SA AVETI PARTE DE SANATATE SI BUNASTARE;

HRISTOS A INVIAT

In numele biroului operativ va urez sarbatori fericite

Presedinte Mr. Ludovic Timpu


HRISTOS A INVIAT